ESPARREGUERA TV

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> A benefici de les Beques Lola Lizaràn: Es presenta a Esparreguera “El Segon Primera”
Contacte
noticies
El Segon Primera

A benefici de les Beques Lola Lizaràn: Es presenta a Esparreguera “El Segon Primera”

30/04/2016

Demà diumenge 01 de maig de 2016 tindrà lloc a Esparreguera la primera de les tres úniques representacions de l’estrena de la obra de teatre que porta per a nom “EL SEGON PRIMERA” de l’autor i director esparreguerí Enric Martínez, que es presenten a benefici de les Beques Lola Lizaràn de teatre, música i dansa per joves esparreguerins.

L’escenari del teatre del Patronat Parroquial d’Esparreguera acollirà aquests singular obra, en representació que tindran lloc el diumenge 01 de maig a les 7 de la tarda, el dissabte 07 de maig a les 10 de la nit, i el diumenge 08 de maig a les 7 de la tarda.

EL SEGON PRIMERA es una creació teatral inspirada en els bon records i la qualitat humana del ja traspassat actor esparreguerí  en Quimet Puig.  

El dramaturg esparreguerí ens recorda com tot escrivint aquesta obra  i en especial la figura de “l’avi”  li portava a la memòria “la figura inesborrable d’un actor [el Quimet Puig] amb el que havia compartit repartiment vegades i vegades…”.

“Aquesta representació ha nascut per aquest sentiment i no pas per cap altra idea o pretensió” ens dirà l’Enric Martínez comentant “El Segon Primera”. Val adir que aquest es un dels motius de la presentació d’aquesta obra a Esparreguera.

El segon motiu que haurem de sumar-hi a d’aquests treball in memoriam al Quimet Puig, es el compromís de la gent de teatre, homes i dones, joves i no tant joves, vers les noves generacions d’artistes i actors d’Esparreguera. Un mecenatge, un apadrinament, fet des el mes fons del cor i les conviccions, que fan que aquest singular obra teatral de homenatge a un company, també esdevingui un homenatge d’esperança i continuïtat. De futur.

Perquè, amics meus, actors i actrius, com una sola família, s’ajunten per oferir-vos el seu art. El seu treball desinteressat. Amb tres representacions a benefici de les Beques Lola Lizaràn d’Esparreguera. Un recolzament directe als joves esparreguerins que volen obrir-se un camí  dins de la Cultura i estudien teatre, música i dansa. Vet ací com la generositat apadrina el futur.

Baix la experta direcció de l’Enric Martínez hi trobarem en el repartiment de “El Segon Primera”, al Jaume Torruella, la Maria Mestres, el Josep Puig, la Rosa Maria Margalef, la Maria Carmen Andrés, la Mar Sánchez, l’Eduard Sarieña i el Gerard Sancho. Recolzats a l’escenari per l’aparell tècnic d’escenografia, de llums i so, format per en Francesc Ribera, el Joan Colomer, M. Daudé i F. Sariñena.

Una proposta cultural digne d’aprofitar-se.

Aquells que vulgueu adquirir localitats anticipades ja les podeu comprar al Patronat Parroquial els dijous i divendres de 5 a 7 de la tarda. I també abans de cadascuna de les tres úniques representacions.

 

LlAJ

 

 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 47.128.31.27  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

Contacte | Política de Privacitat | Normes ètiques de publicació de comentaris | RSS