Associació d'usuaris i amics de l'Aeri d'Esparreguera

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> L’ HIPERREALISME DE L’ADMINISTRACIÓ; L’OPORTUNISME, LA HIPOCRESÍA I LA DESÍDIA DE L’AERI
Contacte
noticies

L’ HIPERREALISME DE L’ADMINISTRACIÓ; L’OPORTUNISME, LA HIPOCRESÍA I LA DESÍDIA DE L’AERI

01/06/2015

L’Administració es mostra estúpida amb l’Aeri d’Esparreguera amb la seva política d’oportunisme passat, hipocresia present i desídia futura, i la iniciativa dels amics de l’Aeri topa davant la vergonya de la administració Ajuntament – Generalitat - FGC, que no pot, no vol o li és igual respondre amb coherència davant del ciutadà d’allò que va fer, i de la qual és l’única responsable, al igual que qualsevol persona física i jurídica.

La infraestructura política; L’oportunisme. L’administració trepa que va fer l’Aeri com a promesa electoral d’un servei de transport públic amb una gran infraestructura de mobilitat sostenible per a Esparreguera, no ho va fer per això, si no per que es perdia la inversió a Esparreguera, i sense consens, ja que va rebre un rebuig justificat i documentat per part de la població, malgrat això es van comportar com una administració de rucs i van tirar endavant el projecte despropòsit de l’Aeri, però també amb reticències.

El tancament polític; hipocresia. El mateix personatge que ara és president de FGC i que va voler fer l’Aeri, no troba justificat ara continuar fent-lo funcionar, però si hi ha diners per altre coses, però mai per a Esparreguera, resultant una administració de garrepes, quan aquesta informació ja hi era disponible abans de fer-se l’Aeri. No sabent si l’operador ha tancat l’Aeri, ja durant tres anys i mig dels deu que té, per una qüestió de diners o per una qüestió de que no vol oferir el seu servei, per una desconfiança justificada.

Solució final política; desídia. Cap establiment de funicular aeri entre Olesa de Montserrat i Esparreguera s’havia de haver fet mai, i el pessimisme creixent per a la seva solució davant l’oportunisme passat i la hipocresia present, farà necessària la negociació urgent i consensuada, ara sí, pel seu desmantellament, malgrat encara l’operador l’estigui pagant. Una administració de nous capitosts consideraran el servei d’aquest una cosa no prioritària, no social o prescindible, alguns fins i tot els mateixos que el van fer, no sabent, no volent saber o que tant se’ls hi en fot, el que els hi pugui passar a aquells usuaris que encara s’atreveixin a voler poder utilitzar-lo.

 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 185.191.171.1  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Abril2024

DlDmDcDjDvDsDg
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
29300102030405





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

Contacte | Política de Privacitat | Normes ètiques de publicació de comentaris | RSS