Un porc sencer a l'ast pel dret a decidir!

 [Veure 1 comentari]
09/02/2010

Ahir diumenge dia 7, dins els actes de la III Fira Medieval de la vila d'Esparreguera; la comissió ciutadana d'Esparreguera Decideix va fer sencer un porc de 80 kg a l'ast, per a recaptar fons econòmics de cara a la campanya per a incentivar la participació en la consulta popular sobre la independència de Catalunya que es realitzarà el proper dissabte 24 d'abril.
Les racions es venien a 10 €, i en aquest preu estava inclosa la ració de porc, escalivada, patates al caliu, torrades de pa de pagès i vi o aigua; un menú molt complet tenint en compte que més d'un no va poder acabar-se l'abundant menjar que es servia.

El resultat va ser excel·lent, ja que el porc va estar a la graella durant 8 hores i va quedar cuinat i a l'hora, molt tendre, cosa que va suposar que els comensals assistens queden encantats amb l'àpat.

En global, el cap de setmana ha estat excel·lent per a la plataforma Esparreguera Decideix, perquè apart del dinar popular del diumenge, durant tot el cap de setmana s'han recollit moltes signatures d'esparreguerins i esparreguerines que, a títol individual, han donat el seu suport a la realització de la consulta popular sobre la independència de Catalunya del proper 24 d'abril. A més, la comissió disposava d'un bar medieval, en el qual els passejants podien descansar una estona les cames mentre prenien quelcom, acompanyats del bon ambient que en la taverna es respirava i de l'espectacular sol que va lluir durant tot el cap de setmana a la vila d'Esparreguera.

Adjuntem fotos de l'acte.
Per a més informació, visitar el nostre blog: esparregueradecideix.blogspot.com