Contacte
noticies

NOU ÈXIT DEL C.E. TENNIS TAULA ESPARREGUERA

26/05/2009

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Calella el Top Estatal per a categories inferiors, torneig que enfronta directament als 12 jugadors millors qualificats al rànquing estatal.

El C.E. Tennis Taula Esparreguera es presentà amb dues representants en la categoria d'Alevines: la Júlia Roca i la Nora Escartín. Les dues palistes refermaren la seva posició en el rànquing assolint, respectivament, la novena i la segona posició al torneig.
La jornada del dissabte va deixar a la Júlia sense possibilitats de lluitar pel podi en aconseguir la 5ª posició del seu grup; diumenge, en el partit de disputa pel novè lloc, va aconseguir la victòria per 3 a 2 davant la jugadora andalusa Belen Henares.

Per la seva banda la Nora va dominar tots els partits de la jornada de dissabte, aconseguint el primer lloc del grup d'una manera brillant. Diumenge va rubricar aquesta actuació guanyant la semifinal per 3 a 0 enfront la palista catalana Sara Ballester. La final, repetició de la viscuda al Torneig Estatal d'enguany, enfrontà la palista d'Esparreguera a la jugadora andalusa, i nº 1 del rànquing, Laura Ramirez. De nou la victòria va caure del costat de la jugadora del club Cajagranada per un contundent 3 a 0.

Felicitacions, doncs a les nostres jugadores, que demostren, tal com varen fer els seniors la setmana passada, el bon estat del Tennis Taula de la nostra Vila.