TramaTeatre, Trameta

Cercador
Pàgina principal >> Les Noticies >> Remm Guitart patrocina el LOLA, Festival de Teatre del Baix Llobregat Nord
Contacte
noticies
festival LOLA

Remm Guitart patrocina el LOLA, Festival de Teatre del Baix Llobregat Nord

10/06/2010

L'empresa REMM GUITART - RENAULT forma part des d'ara de la família de patrons del Festival LOLA. “Després de vuit anys de festival i des l'any passat quan ens varem plantejar fer xarxa de municipis per tal que el LOLA sigui el festival de teatre del Baix Llobregat Nord –diu Carme Paltor, directora del festival–, hem vist que és imprescindible la relació del LOLA i el comerç o l'empresa; una família de patrocinadors pot ajudar molt al festival i el festival pot generar un moviment que de ben segur beneficia el comerç. Es tracta de reunir energies i no desaprofitar cap oportunitat de col·laboració”.

Tramateatre ha treballat sempre en aquesta direcció “és importantíssim que una mostra artística no sigui només un bolet, s'ha de generar al seu entorn tot un món, un món de relacions, d’implicacions, de comunicacions, de diàleg… veiem, per exemple, casos com Sonar o Primavera Sound, o Temporada Alta per dir-ne algun de teatre, són festivals que han generat un estil, una manera de fer i, fins i tot, una manera de pensar. Com? Amb la implicació de totes les parts: administració, organització, comunicació, empresa, públic, fins i tot, sense veure cap d'aquests festivals pots arribar a sentir-te que en formes part. Són exemples triomfadors, però al darrere hi ha molts anys de treball i lluita”.

Remm Guitart, vol apostar per la cultura “és una inversió de futur i amb futur –diu Xavier Mas–, no oblidem que el món de les arts escèniques és una empresa enorme amb quantitat de treballadors i petites empreses que es mouen a l'entorn, entre les més grans ara mateix a Catalunya”.

El tarannà de Remm Guitart ha estat sempre donar suport a iniciatives culturals, ara no podia ser menys; el festival va néixer a Esparreguera, Remm Guitart també; ara s'estén per la comarca, Remm Guitart ja hi és.

 

 

Encara no hi ha comentaris ... i si hi dius la teva?   [ Fer comentari ]

   
El teu comentariEnviant desde: 85.208.96.208  
Escriu el teu comentari, a continuació els quatre caracters de seguretat i finalment "Publicar comentari".
Nom
Comentari
(màxim 500 caràcters!)
Quins caràcters hi veus?

Amb això pretenem evitar l'inserció automàtica de comentaris (robots comercials, spam, ...)

Publicar comentari         

Març2024

DlDmDcDjDvDsDg
26272829010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031





  Un producte de:

 www.atotarreu.com

Contacte | Política de Privacitat | Normes ètiques de publicació de comentaris | RSS