L'ós/ El cant del cigne

 
25/10/2010

dissabte, 30 d'octubre · 22:00 - 23:30h
L'ÓS / EL CANT DEL CIGNE

PATRONAT - ESPARREGUERA
Tomàs Cabeza, 2

10 € - 5€ per a estudiants

L’Ós és una comèdia a partir de dues peces curtes del gran dramaturg rus Anton Txèkhov. En primer lloc, la peça que dóna títol a l’espectacle ens presenta uns personatges propers a la Commedia dell’Arte en pro de la teatralitat i la proximitat dels personatges.

Seguidament, a El cant del cigne, un dels actors de la peça anterior, un cop acaba la seva funció es qüestiona què és ser actor i en valora els pros i els contres en un exercici de sinceritat i veritat pels quatres costats. Gran literatura per passar una bona estona amb una comèdia intel·ligent i mordaç.

Autoria Anton Txèkhov Direcció escènica Antonio Calvo Intèrprets Quimet Pla, Núria Solina i Oriol Roig Ajudant de direcció Xavi Gardes Il·luminació Quico Gutiérrez Disseny de vestuari i espai escènic Sara Pagès Caracterització Toni Santos Construcció de l’escenogra? a Taller d’Escena Confecció del vestuari Ana Lombardo Maquillatge Diana Pla. Una coproducció del Festival Lola amb la col-laboració de L’Assossiació Cultural Impuls (Molins de Rei).