Gran estrena de temporada a la Passió d’Esparreguera.

 
04/03/2013

Amb un pati de butaques ple, ahir es va donar el tret de sortida a la temporada 2013 de la Passió d’Esparreguera.

Els més de 400 col•laboradors que fan possible la representació, ahir ja ho tenien tot apunt: les ganes, la passió, l’entusiasme, l’energia, i amb tots aquests ingredients (i molts més) l’espectacle va poder gaudir, en el seu primer dia d’aquesta temporada, d’un gran èxit. Èxit de participació i èxit de públic.
Com no podria ser d’una altre manera, l’espectacle va començar amb nervis i presses, companyes imprescindibles en qualsevol estrena, però al final, i com no podia ser d’una altra manera, l’espectacle va funcionar a la perfecció.

Coincidint amb l’estrena de l’espectacle, també es va fer coincidir, igual que l’any passat, amb la cloenda del Segon Cicle de Conferències: el diàleg entre religions, amb el títol “Les religions en temps de crisi”. La idea, amb gran èxit per segon any, és promoure el debat en un tema d'interès social, i aconseguir que La Passió estigui present als mitjans de comunicació durant els mesos de gener i febrer, previs a l'inici de l'espectacle, aprofitant-ho per fer-ne difusió.
Aquest passat diumenge, s’ha comptat amb la presència del Sr. ARENAS, expresident d’OMNIUM CULTURAL (entre d’altres càrrecs), i del Sr BISBE de SANT FELIU, Monsenyor AGUSTI CORTES I SORIANO. Que van aprofitar per veure l’espectacle, i posteriorment, van formar part de la xerrada-coloqui de la conferència.