Comencen els assajos de la temporada 2013 a la Passió d’Esparreguera

 
09/01/2013

La temporada de La Passió 2013 a Esparreguera escalfa motors
Sembla que va ser ahir que es tancava la temporada 2012 amb el tradicional piscolabis, a on es va celebrar que la temporada havia estat bona i plena de fruits. És amb aquest esperit, que ja fa mesos que s’està preparant la nova temporada 2013.
La direcció d’enguany (la mateixa que l’any passat) té com a objectiu per aquesta temporada seguir potenciant el treball d'actors i d'actrius de tota la gent que participa en l’espectacle. Es continua creient que el que fa important La Passió d’Esparreguera és la gent que hi participa i, per això, ja es van organitzar el passat mes de novembre i desembre els tallers de personatges i de cos.
- Taller de personatges: a on es van treballar tots els personatges, per tal que l’actor tingui clar quin personatge interpreta i pugui definir-lo millor, i pugui desenvolupar-lo més correctament.
- Taller de cos: a on es va continuar treballant amb les diferents tècniques per a desinhibir l’actor, i així aconseguir tenir menys vergonya dalt de l’escenari.
Totes aquestes eines, són molt importants per a representar La Passió, ja que permeten tenir cura del personatge que interpretem i ajuden a dominar el control del cos que fa millorar a tots els actors i actrius, i així, transmetre millor les emocions a l’espectador.
Aquest mes de gener, es posaran en marxa els assajos de la nova temporada de La Passió, que començarà oficialment el 13 de gener, amb el ja tradicional esmorzar de benvinguda, coincidint amb el primer assaig de poble.
Tal i com es remarca des de la direcció escènica, i continuant amb la mateixa línia que la passada temporada, es vol seguir la línia de donar prioritat als actors i actrius i donar més realisme a l’espectacle a través de la nostra interpretació.