PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA TEMPORADA 2013 DE LA PASSIÓ D’ESPARREGUERA

 
02/12/2012

Ahir, 1 de desembre de 2012, es va fer un acte a favor de la Marató de TV3. Aprofitant l’espectacle organitzat, es va fer la presentació del cartell de la temporada 2013 i es va fer una commemoració dels 50 anys de la música, obra de Josep Borràs.

Ahir a la tarda, la Sala Gran del teatre de la Passió d’Esparreguera va obrir les seves portes per fer un espectacle musical a favor de la Marató de TV3. Aquest macroconcert va reunir músics i cantaires de tota la comarca, els quals, amb el seu estil van regalar una tarda plena de música.

A la segona part de l’acte, es va realitzar la celebració dels 50 anys de música a la Passió, música composada íntegrament pel mestre esparreguerí Josep Borràs. Vam poder veure i escoltar en directe la coral i la orquestra de la Passió interpretant en directe fragments de la música de la Passió, sota la direcció de Josep Borràs.

A continuació es va presentar el cartell de la temporada de la Passió 2013, que un any més va ser de la mà de l’Olivier Grau. Artista i dissenyador esparreguerí que ha fet el cartell durant 8 temporades i que hi ha col·laborat en més de 10 ocasions.
El president del Patronat de la Passió, Jaume Cassi, va remarcar que la Passió està molt orgullosa que l’autor hi col·labori desinteressadament. Aprofitant l’acte, el president va comentar que els cartells no deixen indiferent a ningú, i que l’autor en aquest cas, dona una visió a través del seu art. A més, va afegir que el cartell és el millor principi pel 2013.
El cartell d’aquest any, juga amb l’espectador, si el veiem de lluny, veiem un peu, un clau, sang... si ens el mirem d’aprop, no és així. L’autor remarca que no sempre allò que veiem és allò que és, i pertant ha intentat jugar amb aquest joc. Si ens el mirem d’aprop, hi veiem un escarabat i pètals de rosa. Segons O. Grau, tot te el seu motiu, i ens el explica: l’escarabat és la mor, la negror, són els sanedrites de la Passió; els pètals vermells, són la vida que floreix i la frescor, que pot durar poc i que poden acabar en sang. En paraules de O. Grau, ha volgut fer un cartell més místic i reflexiu, la imatge que representa a la Passió d’Esparreguera 2013.