PASSIÓ PER LA MARATÓ – WE ARE ALL THE SAME MACROCONCERT BENÈFIC PER LA MARATÓ DE TV3

 
14/11/2012

1 de desembre de 2012 a les 6 de la tarda, al Teatre de La Passió d’Esparreguera –Baix Llobregat (Barcelona).

La sala gran del Teatre de La Passió d’Esparreguera acollirà el proper dissabte 1 de desembre un espectacle musical a favor de La Marató de TV3. Aquest macroconcert reunirà músics i cantaires de tota la comarca, els quals, amb els seus diferents estils, ens regalaran una tarda plena de música.
L’acte seguirà amb la commemoració dels 50 anys de la composició musical de l’espectacle de La Passió d’Esparreguera, del músic local Josep Borràs, i la presentació del cartell de la propera temporada 2013.
Per acabar l’acte, tots les cantaires i grups musicals cantaran la cançó We feel, then we are alive, del projecte Unu Tago, Unu Kanzono.
Compartint el lema d’aquest any de La Marató de TV3, amb el sentiment i la convicció que sempre hi ha d’haver esperança darrere d’una mala notícia, tots els participants d’aquest esdeveniment oferiran un mosaic de repertoris i compartiran la interpretació de l’Unu Tago Unu Kanzono, com una sola veu dins el projecte internacional endegat pel grup manresà Esclat Gospel Singers.
La recaptació econòmica de l’espectacle serà donada com a aportació a La Marató d’enguany.
La venda d’entrades anticipades serà a les taquilles de La Passió d’Esparreguera, del 26 al 30 de novembre. Les entrades no són numerades.
Preus: quatre euros, els adults, i tres euros, els infants de 4 a 12 anys. Els menors de 4 anys tenen l’entrada gratuïta.