El Llac dels Cignes amb el Ballet de Moscou a la Sala Gran del Teatre de la Passió d’Esparreguera

 
08/11/2012

Els dijous 6 de desembre a les 8 del vespre a la Sala Gran del Teatre de la Passió d’Esparreguera gaudirem de l’espectacle El Llac dels Cignes amb el Ballet de Moscou

Perfecte! Extraordinari! Únic! Genial! Sensual! Meravellós! Ho diu la crítica i el públic. Més de cent representacions l’últim any a diversos teatres de l’Estat. Contribuint a la difusió del ballet amb les seves representacions.

Fundat l’any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev. El Ballet de Moscou està format per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és avui per avui una de las companyies més importants del seu país. Des de la seva fundació, ha realitzat més d’un miler de representacions i més de 60 gires per tot el món, Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.. El 1991, la companyia fou elegida pel genial Rudolf Nureyev per a la seva darrera gira per Europa. El Ballet de Moscú posseeix un extens repertori on destaquen títols com El llac dels cignes, Trencanous, la Bella dorment, Somni d’una nit d’estiu i les seves darreres produccions Carmen i Don Quixot.

Venda d’entrades numerades a:
La Passió d’Esparreguera i a Telentrada de Catalunya Caixa
Preus de les entrades: 35€
Preu per a grups (mínim 12 persones) 20 €