Assumpte: Cantada de Caramelles “confinades” a Esparreguera

Caramellaires de la Passió d'Esparreguera
08/04/2020

Comparteix
Caramellaires de La Passió d'Esparreguera

La cantada excepcional d'aquest any, se celebrarà als balcons i finestres de la vila, i ho hem batejat amb el nom de "Cantada confinada", els Caramellaires de La Passió d'Esparreguera convoquem a tots els esparreguerins i esparreguerines que ho vulguin aquest proper dissabte 11 d'abril a les 6 de la tarda als balcons i finestres de cada casa.

Per poder cantar tots alhora i perquè la cantada sigui tot un èxit, comptem amb l'ajuda de Ràdio Esparreguera a través del dial 89.4 on ens posaran les cançons i tots des de casa nostra podrem seguir la cantada. És important seguir la cantada des del balcó i amb una ràdio convencional, recomanem no connectar-se via aparells digitals, com tampoc si connecteu uns altaveus, fer-ho via Bluetooth, per evitar que hi hagi el retard del delay.

Les Caramelles d'Esparreguera 2020 volen ser també un particular homenatge a qui ha estat l'ànima d'aquesta tradició durant molts anys i qui ha estat l'autor de les cèlebres melodies i de bona part de les lletres, el mestre Josep Borràs i Farrés, qui va morir el passat diumenge de Rams a l'edat de noranta anys.

 

Per seguir informats de tot i de totes les novetats, us recomanem que ens seguiu a les xarxes socials, sobretot a Instagram i Facebook. Us agraïm molt que en aquesta situació excepcional, ens ajudeu a fer difusió d'aquesta informació.