Noves activitats de l'Associació de Jubilats i Pensionistes d'Esparreguera

ESPARREGUERA TV
18/02/2018

Comparteix
Carnaval i Xocolatada

Carnaval i Xocolatada
festes de la Gent Gran d’Esparreguera.

 

Febrer és tradicionalment un més de agenda ben escanyada per aquelles persones que acostumen de viure intensament les activitats culturals esparreguerines. Tot sortint de les festes tradicionals que organitzen l’Agrupació de Sant Antoni Abat d’Esparreguera amb els seus “Tres Tombs” durant el mes de Febrer tenim la Diada de Sant Valentí o dels Enamorats, el Carnaval, les Festes de Santa Eulàlia d’Esparreguera o Festa Major d’Hivern; i per acabar d’arrodonir, la Fira Modernista…. I ens deixem al calaix les activitats que fan cadascuna de les entitats i associacions locals.

Avui, tanmateix, esmentarem dues activitats organitzades per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Espareguera, que porta la Teresa ROCA i la seva Junta Directiva. Perquè fan cosetes sempre, però potser, no sempre s’assabenten la totalitat del públic esparreguerí.

El passat diumenge 11 de febrer de 2018 ja coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia varen tenir la celebració del seu Carnaval al emblemàtic Cafè de l’Ateneu d’Esparreguera.

Amb música, ball i també el seu Concurs de Disfresses amb tres premis que serien lliurats per la Maria VALLEJO, Regidora de Gent Gran de l’Ajuntament d’Esparreguera, la Teresa ROCA, com a Presidenta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Esparreguera, i l’Eduard RIVAS i MATEO, Alcalde d’Esparreguera.

La segona activitat va ser la celebració de la “Xocolatada de Santa Eulàlia” el dilluns 12 de febrer de 2018. Una activitat que tenia que tenir lloc al carrer dels Arbres però finalment es faria dins del Centre Dual, per la pluja que va caure.

Malgrat el clima atmosfèric advers i el poquíssim trànsit per els carrers d’Esparreguera, l’activitat va esdevenir tot un èxits de participació. Els acompanyarien l’Alcalde Eduard RIVAS, la Regidora de Gent Gran Maria VALLEJO, i la Regidora de Memòria Històrica Mariona MASFERRER amb les seves parelles.

Tothom s’ho va passar molt bé. En acabar la xocolatada un grup de participants visitaren l’exposició “Ramon CUELLO Escultor” que era oberta a la Sala Municipal d’Exposicions dels carrer dels Arbres 38. On compartirien amb el seu autor i les anècdotes i curiositats,de la seva vida com artista, i les particularitats d’aquesta important obra de pintures i escultures exposada, que generosament fa donació a l’Ajuntament d’Esparreguera. Un important llegat cultural que ens deixa per les noves generacions d’Esparreguera.


Lluis Artigas Jorba