TRES INAUGURACIONS DESTAQUEN DELS CONTINGUTS DE L'EDICIÓ DE LA BÚSTIA DEL MES DE MARÇ

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
21/03/2017

Comparteix
portada

 L'edició de La Bústia del mes de març dedica una part de les seves pàgines al sector de l'ensenyament, ja que l'actual període els centres educatius estan de preinscripcions. L'inici de temporada de Passions ens porta a entrevistar al president del Centre d'Estudis Passionarium, l'olesà Pere Quer que descriu amb finesa l'estat actual d'aquests espectacles a Catalunya.
De la resta d'informacions de la publicació destaquen les inauguracions i posada en servei de la nova escola d'Abrera, les noves instal·lacions de la Creu Roja del BLN i del Court Cruyff de Martorell. De Sant Andreu s'informa que utilitzaran ratpenats per eliminar els mosquits, les 200 barraques de pedra seca a Olesa o la inversió d'Esparreguera en millorar diversos equipaments.
De Collbató s'explica els resultats d'un nou pla executat per la Diputació, la demanda de Castellví al BBVA, el trasllat dels interns de La Modelo als CP Brians de Sant Esteve, la petició de l'ANC de Gelida perquè l'ajuntament entri a l'AMi i la controvèrsia a Masquefa per una publicació a la web.
A esports destaquem l'Open d'Espanya de descens en BTT de Sant Andreu i que Gili Industrial patrocina el CB Martorell. També trobareu notícies de societat i opinió a la secció de participació; i propostes a la guia de turisme, oci i gastronomia i a la saludable.
Els 50.000 exemplars gratuïts de La Bústia s'estan repartint aquests dies als domicilis i punts de les 10 poblacions de referèrencia.