L’ HIPERREALISME DE L’ADMINISTRACIÓ; L’OPORTUNISME, LA HIPOCRESÍA I LA DESÍDIA DE L’AERI

Associació d'usuaris i amics de l'Aeri d'Esparreguera
01/06/2015

Comparteix

L’Administració es mostra estúpida amb l’Aeri d’Esparreguera amb la seva política d’oportunisme passat, hipocresia present i desídia futura, i la iniciativa dels amics de l’Aeri topa davant la vergonya de la administració Ajuntament – Generalitat - FGC, que no pot, no vol o li és igual respondre amb coherència davant del ciutadà d’allò que va fer, i de la qual és l’única responsable, al igual que qualsevol persona física i jurídica.

La infraestructura política; L’oportunisme. L’administració trepa que va fer l’Aeri com a promesa electoral d’un servei de transport públic amb una gran infraestructura de mobilitat sostenible per a Esparreguera, no ho va fer per això, si no per que es perdia la inversió a Esparreguera, i sense consens, ja que va rebre un rebuig justificat i documentat per part de la població, malgrat això es van comportar com una administració de rucs i van tirar endavant el projecte despropòsit de l’Aeri, però també amb reticències.

El tancament polític; hipocresia. El mateix personatge que ara és president de FGC i que va voler fer l’Aeri, no troba justificat ara continuar fent-lo funcionar, però si hi ha diners per altre coses, però mai per a Esparreguera, resultant una administració de garrepes, quan aquesta informació ja hi era disponible abans de fer-se l’Aeri. No sabent si l’operador ha tancat l’Aeri, ja durant tres anys i mig dels deu que té, per una qüestió de diners o per una qüestió de que no vol oferir el seu servei, per una desconfiança justificada.

Solució final política; desídia. Cap establiment de funicular aeri entre Olesa de Montserrat i Esparreguera s’havia de haver fet mai, i el pessimisme creixent per a la seva solució davant l’oportunisme passat i la hipocresia present, farà necessària la negociació urgent i consensuada, ara sí, pel seu desmantellament, malgrat encara l’operador l’estigui pagant. Una administració de nous capitosts consideraran el servei d’aquest una cosa no prioritària, no social o prescindible, alguns fins i tot els mateixos que el van fer, no sabent, no volent saber o que tant se’ls hi en fot, el que els hi pugui passar a aquells usuaris que encara s’atreveixin a voler poder utilitzar-lo.