La Caserna de Martorell ha reunit aquest matí una jornada de “networking’ per a emprenedors del Baix Llobregat Nord

aMartorell.com - Ràdio Martorell 91.2 fm
09/04/2015

Comparteix

Tot un matí per ampliar el capital humà fent “networking”. La iniciativa “Fem xarxa, fem empresa”, de la Xarxa de Municipis del Baix Llobregat Nord, ha convocat aquest dijous empresaris i emprenedors a trobar-se a La Caserna de Martorell amb l’objectiu de fer contactes tot donant a conèixer la seva iniciativa empresarial i contactant amb possibles clients, proveïdors i socis. Els Ajuntaments del Baix Llobregat Nord (Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires) han unit esforços per dinamitzar l'esperit emprenedor de la zona, educar emocionalment els emprenedors i acompanyar els empresaris perquè desenvolupin el seu talent i el seu potencial a través d'una funció professional útil, creativa i amb sentit. El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Amat, ha explicat que “Fem xarxa, fem empresa” és una iniciativa innovadora fruit de la feina conjunta de tècnics d’aquests set ajuntaments, i que hi ha la voluntat política de seguir fent-ho molts anys més. Per a Amat, aquest treball conjunt entre consistoris és el futur i ha destacat el concepte de formació dual que s’impartirà al Centre de Formació Professional d’Automoció de Catalunya.

En aquest sentit, la directora del Centre de Formació Professional d’Automoció de Catalunya (CFPAC), Maria Teresa Casanovas, que ha inaugurat la jornada, ha dit que treballen perquè aquest territori esdevingui el hub de les indústries d’automoció del sud d’Europa. Un hub que el constitueixen, ha explicat Casanovas, el CFPAC que ella dirigeix; el centre de formació de I + D + I de la SEAT; el Circuit de Catalunya; empreses de disseny com Idiada; el Circuit d’Olivella i la UPC.

El projecte “Fem xarxa, fem empresa” permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca. Està desenvolupat pels departaments de Promoció Econòmica dels diferents Ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat i finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els Ajuntaments implicats (Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires).