La final del Premi Sambori Òmnium de la demarcació L’Hospitalet - Baix Llobregat es celebrarà el proper 6 de març, a Sant Boi de Llobregat

aEsparreguera.com
27/02/2015

Comparteix
La final del Premi Sambori Omnium Baix Llobregat

Es coneixeran els alumnes guardonats d’aquest premi de narrativa infantil i juvenil en llengua catalana del Baix Llobregat i l'Hospitalet de Llobregat.

Divendres 6 de març de 2015 es celebrarà el lliurament del Premi Sambori Òmnium de la demarcació L’Hospitalet - Baix Llobregat, a les 18.30 hores, a la Sala Teatre de Cal Ninyo, de Sant Boi de Llobregat.

Aquest dia es donaran a conèixer els guardonats d'aquest concurs de narrativa escolar dels centres del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat; i que seran els que passaran a participar en la gran final del Premi Sambori Òmnium, al mes de maig.

El Premi Sambori abasta el conjunt de territoris de parla catalana i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres, fomentar l’ús i prestigi del català en l’àmbit escolar tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres

Enguany es celebra la novena edició del Premi i s’ha assolit una participació mai vista , amb la participació de 40.000 alumnes i 400 centres; del quals 3.250 alumnes i 26 centres pertanyen a l’Hospitalet de Llobregat i el Baix Llobregat.

La festa de la final de la demarcació L’Hospitalet - Baix Llobregat tindrà lloc a la Sala Teatre de Cal Ninyo; està organitzada per la Secció Local d’Òmnium de Sant Boi de Llobregat, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

La festa comptarà amb l'actuació de la coral juvenil No ve d’un to, pertanyent a la Coral Renaixença de Sant Boi de Llobregat; i la intervenció del jove escriptor santboià Víctor Jurado Riba.

MÉS IMATGES

La final del Premi Sambori Omnium Baix Llobregat