Els ajuntaments del Baix Nord impulsen el projecte "Fem Xarxa, Fem Empresa" i el presenten a Olesa

aEsparreguera.com
24/09/2014

Comparteix

Olesa acull, aquest dijous a les 19.00 h, l’acte de presentació del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”, una proposta que promou, de forma gratuïta, l’educació emocional entre els emprenedors. Consisteix a acompanyar els empresaris perquè descobreixin i desenvolupin el seu talent i el seu potencial al servei d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

El projecte està dirigit als empresaris amb un alt grau de compromís i motivació amb ells mateixos i amb el seu propi procés de canvi, desenvolupament i evolució com a éssers humans. I per això se’ls requereix que tinguin l’honestedat, la humilitat i el coratge suficients per a enfrontar-se a les seves pors i aventurar-se a allò que és desconegut. El projecte pretén servir de guia i inspiració a curiosos, sensibles i inquiets disposats a qüestionar-se ells mateixos, anant més enllà del condicionament rebut, per a descobrir el seu propi camí.

També pretén impulsar l’emprenedoria entre els ciutadans, i capacitar emocionalment i empresarialment els emprenedors per assumir amb èxit la posada en marxa de l'empresa i la seva consolidació.

La proposta també vol dinamitzar les empreses comarcals de la zona nord, facilitar relacions comercials i millorar la seva competitivitat i estratègia de futur, a més a més de capacitar i formar els empresaris de la zona per potenciar les seves àrees empresarials de màrqueting i comunicació.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat (Abrera, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires), que fa anys que treballen pels sectors productius locals, tant comercials com industrials.

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d’aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s’amplia i completa l’oferta de serveis a les empreses del territori. Es tracta, doncs, de sumar esforços per assentar unes bases que permetin establir noves i millors fórmules de relació en l’àmbit públic-privat.

L’acte de presentació del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa”, se celebrarà dijous, dia 25, a les 19.00 h a l’Auditori de la Casa de Cultura d’Olesa i serà presidit per l’alcalde d’Olesa, Salvador Prat, i pel primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa.

A l’acte també hi assistiran alcaldes i tècnics dels departaments de Promoció Econòmica dels ajuntaments implicats en el projecte.