Carrefour Martorell fa una recollida de material escolar per a infants en situació de vulnerabilitat

aMartorell.com - Ràdio Martorell 91.2 fm
16/09/2014

Comparteix

La Fundació Solidaritat Carrefour i Creu Roja Baix Llobregat Nord van organitzar, els passats 5 i 6 de setembre, la VI Campanya Tornada a l’Escola Solidària, una recollida de material escolar per a infants en situació de vulnerabilitat. Les aportacions es van recaptar a l’establiment de Carrefour Martorell, gràcies a la col•laboració dels clients del supermercat. Una vintena més d'establiments de la cadena van participar de la iniciativa. Una vintena de voluntaris de Creu Roja Baix Llobregat Nord van aconseguir recaptar 917,98 euros en material escolar que els clients de Carrefour Martorell van voler aportar per als nens i nenes més desafavorits. La tècnica de voluntariat i intervenció social de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Griselda Sanahuja, diu que l’objectiu de la campanya és reduir l'impacte que suposa l'adquisició de material escolar a l'inici del curs per a les famílies amb escassos recursos econòmics. El compromís de Carrefour amb aquesta iniciativa és la donació directa de material escolar per valor de 600, en el cas de Martorell, que se sumaran a la quantitat lliurada per la ciutadania.

A finals de setembre, la Creu Roja s'encarregarà de distribuir el material escolar entre els menors i joves en situació de vulnerabilitat. Hi ha dues maneres de repartir el material escolar, directament des de Creu Roja o a través de les AMPES del centres educatius martorellencs.

La Creu Roja i la Fundació Solidaritat Carrefour col•laboren des de l'any 2001, mitjançant diferents iniciatives, la finalitat de les quals és contribuir a millorar les condicions de vida de col•lectius en situació de vulnerabilitat. El 2011, ambdues institucions van renovar per cinc anys més un conveni de col•laboració, subscrit el 2001, per a l'atenció de persones afectades per emergències i catàstrofes. La Fundació Solidaritat Carrefour també dóna suport al desenvolupament, formació i manteniment dels 18 Equips de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) de la Creu Roja especialitzats en intervenció psicosocial. Aquests proporcionen atenció tant a les víctimes de catàstrofes com als seus familiars. La Fundació Solidaritat Carrefour coordina tots els programes que desenvolupa el grup Carrefour en matèria d'acció social arreu de l’Estat.