Quarta edició de Musicamón amb Perú com a país convidat. L’espectacle de música i ball es farà divendres de Festa Major a la plaça del Centre

aEsparreguera.com
09/07/2014

Comparteix

El divendres 11 de juliol a les 11 de la nit es farà el concert de Musicamón a la plaça del Centre, que en aquesta edició està dedicat al Perú.

Els veïns de la comunitat peruana d’Esparreguera faran una demostració de balls com la Valicha o la Marinera i oferiran un tast de menjars peruans que prepararà el mateix grup que ha participat en l’organització.

Aquesta actuació serà la cloenda dels actes que s’han dut a terme al llarg de la Setmana de Perú que es va fer del 26 al 31 de maig i en la qual es va poder gaudir i conèixer part de la història, la cultura i l’essència del Perú a través de la lectura de llegendes i contes per als infants, un taller de cuina i manualitats, entre altres.

A Esparreguera hi ha 34 veïns d’origen peruà, alguns d’ells molt vinculats a entitats de la vila. Gràcies al seu esperit de col·laboració, de manera voluntària i amb moltes ganes de mostrar a tothom el seu lloc d’origen s’ha pogut organitzar i fer possible aquest acte.

Jordi Mestres, regidor de Nous Catalans, ha dit que aquesta actuació forma part del projecte global de la Regidoria de Nous Catalans i que la seva finalitat principal és la de cercar punts de trobada entre les diverses comunitats que conviuen a Esparreguera, ja que es considera clau generar espais naturals perquè tots els habitants de la vila es coneguin.

Aquesta haurà estat la quarta edició de Musicamón, que va començar el 2011 amb la comunitat de Romania, seguides per Colòmbia el 2012 i Mèxic el 2013.