Canvis en la programació de visites al CAP Esparreguera

aEsparreguera.com
07/07/2014

Comparteix

Com és habitual en el període d’estiu, a partir del mes de juliol al CAP Esparreguera es tanquen totes les agendes de programació de visites i se’n modifica el seu sistema.

Amb l’objectiu de poder donar servei a tots els centres que abasta l’Equip d’Atenció Primària (CAP Esparreguera i consultoris locals del Bruc i Collbató) i evitar al mateix temps les possibles incidències derivades per l’absència imprevista d’algun professional sanitari, s’ha cregut oportú emprar el sistema d’activar només les agendes dels professionals sanitaris que visitin un dia en concret i deixar tancades la resta.

Enguany, la data d’inici serà el dilluns 14 de juliol. A partir d’aquest dia, i fins a mitjans setembre, es donarà dia i hora de visita exclusivament per al mateix dia.

Pel que fa a l’horari de programació de visites, a les 8.30h s’obriran les agendes del torn de matí i a les 14.30h s’obriran les del torn de tarda. A partir d’aquests moments, tots els sistemes de programació funcionaran de la forma habitual.

Així doncs, durant aquest període estival només es podran programar visites per al mateix dia en que ens trobem i a partir de l’horari indicat, ja sigui:

 

També es pot consultar les “Preguntes més Freqüents” al Blog de l’EAP Esparreguera per aclarir possibles dubtes:
http://eapesparregueraics.wordpress.com/horari-estiu-cap-esparreguera/.