PINYA amb ÒMNIUM CULTURAL pel DRET A DECIDIR

aEsparreguera.com
05/06/2014

Comparteix
Catalans want to vote
​Somescola.cat

fa una crida a la mobilització el proper 14 de juny, a les 6 de la tarda, al Passeig de Sant Joan cantonada Gran Via de Barcelona, per defensar el nostre model d’escola davant d’una amenaça imminent:

 

el 2 de juny, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) pot sentenciar la imposició d’una quota lingüística del 25 % en castellà a les aules del nostre país si un sol alumne ho demana!

Des d’Esparreguera per la Independència ens volem sumar a aquesta iniciativa a fi que els tribunals espanyols no puguin escapçar la immersió lingüística, ­un model d’èxit reconegut internacionalment) ni puguin negar el nostre dret a decidir el model educatiu, atemptant contra la legislació i competències pròpies del Parlament de Catalunya.

És per això, que aquest proper diumenge 8 de juny a les 11 del matí a la plaça de la Pagesia farem un TALLER A L’AIRE LLIURE per a què tots els infants, adolescents i joves d’Esparreguera que ho vulguin puguin fer-se el seu capgròs i anar a la concentració de Barcelona el proper 14 de juny.

Aquest acte s'emmarca dins el gran projecte d'ÒMNIUM CULTURAL de les Human Towers for Democracy en què més de 5000 persones alçaran castells humans de forma simultània en vuit capitals europees i altres poblacions per dir al món que els catalans volem decidir lliurement el nostre futur com a poble i a Esparreguera ho faràn els CASTELLERS D'ESPARREGUERA a la mateixa plaça a les 12 del migdia!


​Us demanem feu difusió del taller, de la cercavila de somescola.cat el 14 de juny i de l'alçada de castells pel dret a decidir!


Font: ESPARREGUERA PER LA INDEPENDÈNCIA