LA BÚSTIA ENTREVISTA AL VICEPRESIDENT DE SEAT, RAMON PAREDES

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
16/05/2014

Comparteix
portada

La Bústia, la publicació de referència informativa de la zona recull nombrosos i atractius continguts a l'edició de maig. El reportatge està dedicat a les infraestructures i serveis pendents afectats per la crisi i l'entrevista en exclusiva és al vicepresident de Seat Ramon Paredes. També s'informa del debat per una assignació municipal a l'escola Montserrat de Martorell, les conclusions de l'Agenda 21 de Sant Andreu, el pacte entre el Bloc i l'Entesa a Olesa i la Tubada'14 d'Esparreguera.

Dels petits municipis destaca la troballa dels mossos d'un important lot de marihuana a Abrera, la Festa Major de Castellví, els premis Sesrovirencs de l'any, l'accident a les vies ferrades prop de Collbató, la inauguració de la ràdio de Masquefa i la reforma del Centre Cultural de Gelida.

També s'informa de la Fira de Medieval i del Comerç a Martorell i la Festa de Primavera de Sant Andreu. Altres apartats d'interès són el d'esports, comarca, amb els 40 anys del CECBLL i el recull dels llibres de la zona publicats per Sant Jordi, acompanyat d'imatges de la Fira de Martorell.

Els 50.000 exemplars de La Bústia s'estan repartint aquests dies als 10 municipis de cobertura.