Convocada la 11a edició de la “Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat”

aEsparreguera.com
22/04/2014

Comparteix

Després de l’èxit de participació dels darrers anys, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la 11a edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat un concurs que té com a principal objectiu el potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca. Aquest any sota la temàtica “La llum a la primavera” s’anima als participants a gaudir de la llum de la primavera per trobar les millors imatges. Els interessats han de presentar les fotografies en format digital, tot complimentant el formulari a la web www.turismebaixllobregat.com/concurs abans del 13 de juny de 2014. Aquest any s’obre una nova categoria, que és la d'Instagram. Per participar, la fotografia s’ha de publicar mitjançant un usuari Instagram, i s'ha d'etiquetar amb el hashtag #primaverabaixllobregat. Cada concursant pot enviar un màxim de tres fotografies, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat. El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com. El jurat escollirà les tres fotografies guanyadores, atorgant els següents premis:

CATEGORIA GENERAL
1er premi: Una càmera fotogràfica NIKON 2700 gentilesa de El Corte Inglés, una nit amb esmorzar per a dues persones al Gran Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, dues visites guiades en diumenge a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, i un sopar per a 2 persones al restaurant Petit Bonet de Sant Climent de Llobregat.
2n premi: Una nit amb esmorzar per a dues persones a l'hotel Sidorme Viladecans, dues entrades al circuit de maquetes del parc Catalunya en Miniatura i al Bosc Animat de Torrelles de Llobregat, i un àpat per a dues persones al restaurant Samaranch Park de Molins de Rei.
3r premi: Dues entrades al Parc Arqueològic Mines de Gavà, i un àpat per a dues persones al Restaurant Asador Alambí de l’hotel Hesperia Sant Just.

CATEGORIA ESPECIAL INSTAGRAM
Únic premi: Un curs de windsurf per a dues persones al Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels i un menú degustació per a dues persones al restaurant Ona Nuit del Prat de Llobregat.
Les bases completes es poden consultar a www.turismebaixllobregat.com/concurs i al propi Consorci de Turisme del Baix Llobregat per telèfon al 93 685 24 00 ext. 552 o per email a turisme@elbaixllobregat.cat.