Comença la recollida de Joguines Solidàries a Esparreguera

aEsparreguera.com
02/12/2013

Comparteix
Joguines Solidaries a Esparreguera

Les joguines es poden portar a la caserna de la Policia Local fins el 16 de desembre.

Ha començat a Esparreguera la campanya Joguines Solidàries 2013 que té com a objectiu que els infants puguin exercir el seu dret al joc sense que la situació econòmica familiar en condicioni aquest dret.

Les persones que hi vulguin participar, poden portar fins el 16 de desembre a la caserna de la Policia Local d’Esparreguera jocs o joguines noves o en molt bon estat d’ús per tal que siguin lliurades a les famílies que ho hagin sol·licitat i siguin usuaris del Programa d’Aliments del municipi.

El projecte compte amb la participació activa dels Castellers d’Esparreguera, que a banda de participar en la logística, convidaran a tots els infants que reben les joguines a una xocolatada i a fer cagar el Tió a la seva seu. 

D’altra banda, les persones que portin joguines o que les rebin rebran un tríptic amb informació sobre les tradicions culturals relacionades amb els regals als infants.

Els objectius del projecte es sintetitzen en que tots els infants d’Esparreguera puguin gaudir d’una joguina, sense que la situació econòmica familiar condicioni aquest dret; pal·liar la discriminació econòmica i afavorir la inclusió social; fomentar la solidaritat, entesa com un acte de compartir; implicar els veïns d’Esparreguera en accions solidàries, individualment i conjuntament amb l’Ajuntament i amb les entitats associatives de la vila.

A l’edició de l’any passat es van aconseguir joguines per a 207 infants de la vila

MÉS IMATGES

Joguines Solidaries a Esparreguera
Joguines Solidaries a Esparreguera
Joguines Solid??ries a Esparreguera

Documents Adjunts