Ja està en marxa la IX edicio del concurs PRIMAVERA FOTOGRAFICA del Baix Llobregat

aEsparreguera.com
17/04/2012

Comparteix

 El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha posat en marxa la 9a edició de la Primavera Fotogràfica del Baix Llobregat, un concurs que té com a principal objectiu el potenciar i difondre els atractius turístics de la comarca.

Aquest any sota la temàtica “Escapades i oci a la primavera” s’anima als participants a gaudir especialment de l’oci i el temps lliure, ja siguin moments de descans i relaxació, o bé moments de diversió. Escapades inoblidables i diferents maneres de gaudir del nostre entorn d’una manera senzilla i propera. Motivem a descobrir tot el que ofereix el Baix Llobregat, esprémer la imaginació i preparar instantànies per reflectir-ho tot.

Després de l’èxit de participació de l’any passat, enguany, el format de participació és el mateix. Els interessats han de presentar les fotografies en format digital, tot complimentant el formulari a la web www.turismebaixllobregat.com/concurs abans del 15 de juny de 2012.

El màxim és de tres fotografies per persona, i aquestes han de ser fetes en el territori del Baix Llobregat, essent originals, inèdites i no premiades en altres concursos. Les imatges podran ser en color o blanc i negre, i de tècnica lliure. El format digital requerit és en JPG o TIFF, amb una resolució mínima de 5 megapixels, una qualitat de 300ppp, i amb una grandària de fitxer mínima de 2 MB.

El veredicte del jurat (integrat per representants del Consorci i per professionals de la fotografia) es farà públic el dia 29 de juny a la web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat www.turismebaixllobregat.com. El jurat escollirà les tres fotografies guanyadores, atorgant els següents premis:

  • 1r premi Una càmera Casio Exilim EX-S12 gentilesa de El Corte Inglés de Cornellà, dues entrades per a gaudir d’una activitat al Canal Olímpic de Catalunya i un sopar per a dues persones al restaurant Los Soprano de Gavà
  • 2n premi Dues entrades per a visitar les Coves del Salnitre i el Molí de l’Oli de Collbató, i un dinar per a dues persones al restaurant El Cup de Collbató.
  • 3r premi Una visita combinada al Museu de Sant Boi i un menú degustació de Pota Blava i Carxofa Prat al Restaurant Sinfonía del Sallés Hotel Ciutat del Prat.

Les bases completes es poden consultar a www.turismebaixllobregat.com/concurs i al propi Consorci de Turisme del Baix Llobregat per telèfon al 93 685 24 00 ext. 552 o per email a concursfotografic@turismebaixllobregat.com.