L’INS El Cairat guardonat amb quatre premis Sambori de la demarcació Penedès-Baix Llobregat

aEsparreguera.com
02/04/2012

Comparteix
Omnium

Òmnium Cultural ha organitzat l’acte de lliurament de la 6a edició dels Premis Sambori Òmnium, en la fase de Demarcació, al Centre Cívic La Vinícola de Santa Margarida de Montbui el passat dimecres 21 de març

Durant la cerimònia, on hi hagué l’actuació de la Coral Si fa sol, els representants d’Òmnium, del Jurat i de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui lliuraren els guardons als autors i autores de les narracions premiades.

La demarcació del Penedès – Baix Llobregat comprèn les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, l’Anoia, el Garraf i el Baix Llobregat. Enguany ha comptat amb més participació que mai, arribant a la xifra de 33 centres.

Quatre alumnes de l’INS El Cairat han estat guardonats en aquest acte:
-Laia Gotsens Fort, 3r premi de 1r cicle d’ESO
- Carlota García Navarro, 3r premi de 2n cicle d’ESO
- Júlia Castellano Llordella, 1r premi de batxillerat
- Albert Merí Rius , 2n premi de batxillerat

A nivell de Catalunya, més de 250 centres d'ensenyament d'arreu del país han participat a la 6a edició del Premi Sambori Òmnium que organitza Òmnium Cultural. La xifra, que supera el rècord que tenia l'edició del 2011 (240), significa que, un any més, aquest premi ha aconseguit que milers d'alumnes del nostre país participessin en un concurs únic de narrativa escolar en llengua catalana. De fet el Premi Sambori, nascut al País Valencià gràcies a Escola Valenciana, és l'únic premi de narrativa escolar que té com a eix la llengua catalana que es fa al conjunt dels Països Catalans.

Les redaccions guanyadores a la Demarcació Penedès – Baix Llobregat passaran automàticament a participar a la fase nacional del Premi Sambori Òmnium. La festa Sambori Òmnium de Catalunya es farà un dissabte de maig a la ciutat de Barcelona.
Felicitacions a tots i totes!


Font: esparreguera.cat