Alumnes d’Arras, França i de Berlin, Alemanya, visiten Esparreguera

aEsparreguera.com
26/03/2012

Comparteix
Intercanvi Arras Esparreguera

Comiat i benvinguda de la regidora d’Ensenyament als alumnes de l’intercanvi de l’INS El Castell.

Dijous a la tarda, a la sala de Can Pasqual, la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Esparreguera, Núria Valldeperas, va donar la benvinguda als alumnes provinents d’Arras, situada al nord de França i capital del departament de Pas-de-Calais, que fan un intercanvi amb alumnes de l’INS El Castell de la vila, i en el mateix acte també va aprofitar per acomiadar els alumnes de Berlín que també han fet un intercanvi i que han marxat avui mateix d’Esparreguera.

Es va felicitar professorat, famílies i alumnes per la feina, la dedicació i la coordinació esmerçades, ja que ofereixen una oportunitat única, molt valuosa i enriquidora, per als alumnes de Batxillerat de Berlín, per als alumnes de l’equivalent a 3r i 4t d’ESO d’Arras i per als alumnes esparreguerins.

Se’ls va passar un DVD d’Esparreguera, per tal de mostrar-los la geografia, la cultura i els trets característics del nostre municipi. I es va cloure la trobada amb la pujada al campanar de la vila, gràcies a la col·laboració dels Amics del Campanar, a qui agraïm profundament la visita guiada.

Es van fer tres grups per anar pujant al campanar i els alumnes van sortir encantats de la visita, ja que van gaudir de les vistes d’Esparreguera sota l’Arc de Sant Martí.

Font: Ajuntament d'Esparreguera