Nova edició de la campanya gastronòmica "Els sabors de l'hort del Baix Llobregat 2012"

aEsparreguera.com
20/03/2012

Comparteix
Nova edici?? de la campanya gastron??mica ??Els sabors de l???horta del Baix Llobregat 2012??

Els productes de la terra als restaurants de la comarca

Un any més, els productes agrícoles i els restauradors del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2012, la campanya gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del Baix.

Els trenta-nou restaurants que participen a la campanya ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix.

Es reedita, així, una campanya iniciada fa vuit anys, pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i el Parc Agrari, amb la col·laboració dels gremis d'hostaleria comarcals i el suport de Diputació de Barcelona.

"Els sabors de l'Horta" és la millor manera de descobrir els diversos sabors de la nostra comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se suma els espàrrecs de Gavà, les cireres del Baix, els calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l'àmbit del Parc Agrari. Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s'amaguen darrere d'aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

Des del Parc Agrari i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat us convidem a tots els amants de la bona cuina a apropar-vos als restaurants per descobrir i assaborir els productes de la terra.

Font: Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Documents Adjunts