Quatre finalistes de l’INS El Cairat a la 6a edició del Premi Sambori de la nostra Demarcació

aEsparreguera.com
20/03/2012

Comparteix

Han participat 33 centres educatius de les cinc comarques que comprenen la Demarcació: Anoia, Alt i Baix Penedès, Garraf i Baix Llobregat.

Carlota García Navarro, Laia Gotsens Fort, Albert Merí Rius i Júlia Castellano Llordella, alumnes de l’INS El Cairat són les finalistes, en diferents categories, del premi de narrativa d’Òmnium Cultural de la nostra demarcació. Enguany, el Premi Sambori Òmnium ha comptat amb més participació que qualsevol de les edicions anteriors en la Demarcació del Penedès - Baix Llobregat. Concretament, han participat 33 centres educatius de les cinc comarques que comprenen la Demarcació: Anoia, Alt i Baix Penedès, Garraf i Baix Llobregat.

Pel que fa a Catalunya hi han participat més de 250 centres, això significa que, un any més, aquest premi ha aconseguit que milers d'alumnes del nostre país participessin en un concurs de narrativa escolar en llengua catalana amb característiques úniques. De fet el Premi Sambori Òmnium, nascut al País Valencià gràcies a Escola Valenciana, és l’únic premi de narrativa escolar que té com a eix la llengua catalana que es fa al conjunt dels Països Catalans.

La Festa de Lliurament dels premis de la nostra demarcació se celebrarà el dimecres 21 de març a les 19:00 a Santa Margarida de Montbui (Anoia).

Font: Ajuntament d'Esparreguera