Presentació ANC Baix Llobregat - 23 Març

aEsparreguera.com
20/03/2012

Comparteix
Cartell Assamblea ANC Baix Llobregat

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) al Baix Llobregat us convida a l'Acte de Presentació que es realitzarà, el proper divendres 23 de Març, a les 20.00h. del vespre, a Sant Boi de Llobregat, a Can Massallera (c/. Mallorca, nº30).

Hi intervindran Montserrat Carulla, actriu, Carme Forcadell i Pere Pugès, membres del Secretariat Nacional de l'ANC i Jaume Marfany, membre del Consell Permanent de l'ANC, que presentarà l'acte. Cloenda de l'acte amb l'actuació de Marcel Casellas.

En aquest acte volem presentar l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) al Baix Llobregat, que té la voluntat de donar continuïtat a un dels punts pendents de desenvolupar per l'Assemblea de Catalunya: l'Autodeterminació.

 

Les bases per a la creació de l'Assemblea Nacional Catalana es van establir el 30 d'abril de 2011 en el marc de la Conferència Nacional per l'Estat Propi celebrada a Barcelona i en l'Assemblea Constituent del 10 Març 2012 al Palau Sant Jordi de Barcelona, en la que van assistir unes 7000 persones amb els objectius de:

  • Construir una majoria social favorable a la constitució d'un Estat Català.
  • Posar les bases per construir un Estat Català democràtic, modern, solidari, just i participatiu.
  • Aconseguir el suport internacional a la constitució d'aquest nou Estat.

L'Assemblea Nacional Catalana serà la força amb arrels al territori, estesa als diferents àmbits o sectors de la nostra societat, un gran moviment transversal i plural, amb l'objectiu d'assolir l'estat propi.
Per més informació sobre aquest acte i les activitats de l'ANC podeu consultar a la pàgina web.

Font: ANC Baix Llobregat