L’Assemblea de socis d’Innobaix aprova el pla de treball 2012

aEsparreguera.com
15/03/2012

Comparteix
Assemblea Innobaix

L’Assemblea General de socis d’Innobaix, reunida al Parc Arqueològic de les Mines de Gavà, ha aprovat el pla de treball de l’Agència per a l’any 2012.

 

L’Agència d’Innovació Industrial i del Coneixement del Baix Llobregat, Innobaix, ha aprovat en la seva Assemblea Ordinària que ha tingut lloc al Parc Arqueològic de les Mines de Gavà el seu pla de treball 2012. Entre les línees de treball aprovades per l’Assemblea està la continuació dels projectes d’Innovació Oberta i Emprenedoria Corporativa, que han donat un molt bon resultat els anys 2010 i 2011 en la creació de nous projectes empresarials d’alt creixement.

A la vegada, s’ha apostat també per continuar amb el desenvolupament de les accions de networking entre associats que es celebren trimestralment, afegint aquesta vegada el foment del coneixement dels centres tecnològics i de recerca del Parc Mediterrani de la Tecnologia de Castelldefels.

Al marge del programa d’Emprenedoria Corporativa 2012 ja presentat el passat mes de febrer, les novetats per aquest any en l’àmbit del recolzament a l’empresa són la inclusió d’un programa d’acompanyament a empreses amb un alt potencial de creixement, i el disseny d’accions per el suport i acompanyament a la Internacionalització en cooperació amb les associacions empresarials de la comarca.

En l’àmbit del foment de la innovació, es començarà a treballar en un programa d’àmbit educatiu que està en fase de disseny metodològic. Aquest programa pretén fomentar la cultura de la creativitat i de la innovació entre els infants.

Val la pena remarcar que Innobaix, per aquest 2012, està també obrint una estreta col•laboració amb els centres generadors de coneixement de la comarca. En aquest sentit, ja s’ha començat a treballar amb el Citilab de Cornellà, centre per a la innovació social i digital, en un programa de formació per emprenedors i empreses. A la vegada, l’Assemblea ha encomanat a la Junta Directiva d’Innobaix, el treball conjunt amb UPC per aconseguir el traspàs de talent i coneixement entre Universitat-Empresa

A la mateixa Assemblea, s’ha aprovat la gestió de la Junta Directiva de l’any 2011, i s’han donat a conèixer alguns dels projectes que estan duent a terme les diferents entitats i empreses que integren l’Agència.
 

Font: Innobaix