El Departament d'Ensenyament garanteix el servei de menjador al Baix Llobregat

aMartorell.com - Ràdio Martorell 91.2 fm
15/03/2012

Comparteix

El Departament d'Ensenyament garanteix el servei de menjador al Baix Llobregat amb 3,9 milions d'euros de dotació ordinària.

La Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa convoca a la gerència del consell comarcal del Baix Llobregat a una reunió perquè informi de la gestió de les beques menjadors d’aquest curs. El Departament d’Ensenyament té previst per aquest curs una dotació de 3.977.873 euros per als menjadors dels centres escolars del Baix Llobregat.

Aquesta xifra significa un increment de 251.906 euros respecte al pressupost del curs 2010-2011. Dels prop de quatre milions d’euros, 3.131.020,65 euros són per als ajuts menjadors. Per tal d’estudiar les disfuncions aparegudes en el sí del Consell Comarcal en relació a aquesta dotació i que podria afectar al servei de 6.000 alumnes, la direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa ha convocat a la gerència del Consell Comarcal del Baix Llobregat a una reunió d’urgència per tal de conèixer de primera mà la gestió de les beques menjadors i tractar aspectes extraordinaris.

Cal recordar que el departament signa convenis amb els consells comarcals per fer l’aportació econòmica però que la gestió dels diners és responsabilitat directa dels consells.