Reunió dels tècnics dels ajuntaments de pas i la Portals 2012

aEsparreguera.com
14/03/2012

Comparteix
La Portals 2012

La tercera edició de la Volta a Montserrat en BTT “LA PORTALS” es celebrarà el proper 15 d’abril amb sortida i arribada a Collbató.

Aquesta setmana ha tingut lloc una reunió de treball al restaurant la Vinya Nova de Collbató-El Bruc, on han estat els tècnics dels Ajuntaments de Collbató, El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i Esparreguera amb el Club Esportiu LATACA, entitat organitzadora de LA PORTALS.

Aquesta reunió ha servit per a establir organitzar el pas pels municipis, organitzar els avituallaments, voluntariat i altres aspectes per a donar el màxim de nivell a aquesta pedalada que any rere any es va posicionant com un referent a casa nostra.

La Portals es una marxa no competitiva i que aquesta edició farà homenatge a Àngel Edo i que ja han confirmat la seva assistència Marino Lejarreta, Josep Lluís Laguia, Israel Nuñez, Melcior Mauri i un llarg etc.

El dia 15 d’abril de 2012 a les 9:00 del matí arrencarà la Pedalada Solidaria limitada a 200 nens i nenes que faran un recorregut de 10 quilòmetres. Les inscripcions ja estan obertes al web.

En la fotografia: Els tècnics dels Ajuntaments de Collbató, El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol de Montserrat i Esparreguera amb el Club Esportiu LATACA, entitat organitzadora de LA PORTALS.