NOVA EDICIÓ DE LA BÚSTIA DE JULIOL/AGOST

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
19/07/2013

Comparteix
portada

Les informacions més destacades de La Bústia que s'està repartint a més de 40.000 domicilis són el reportatge dedicat als 33 infants bielorussos i sahrauís acollits aquest estiu per famílies i l’entrevista a Josep Grau, president de la Federació d’ADF del Baix Llobregat.

Pel que fa a les notícies, Martorell ha posat en funcionament un ampli dispositiu policial per evitar robatoris i vendes il·legals, el debat polític d’una empresa de l’alcalde i el regidor del PP de Sant Andreu, els continuats trencaments del col·lector de salmorres a Olesa i la propera obertura de la biblioteca l’Ateneu d’Esparreguera.

La publicació també informa de la programació de les Festes Majors de Masquefa, Sant Esteve, Gelida i Martorell. A nivell comarcal ressalta l’increment de sol·licituds de les beques menjador i en el capítol d’esports l’ascens del Sala 5 de Martorell a la categoria de Segona B Nacional.

En l’edició de paper de La Bústia, per una errada tècnica, a la secció de Collbató s’ha publicat una fotografia que correspon a la notícia d’esports d’aquest municipi i res té a veure amb el contingut principal. L’arranjament de l’errada ja s’ha realitzat en l’edició digital.

Bon estiu a tothom!

TWITTER:@la_bustia