Concurs “El millor riure” de Caprabo

aEsparreguera.com
06/03/2012

Comparteix

Per celebrar el XX aniversari del seu programa d’ajut a les famílies, Benvingut Nadó, Caprabo ha llançat “El millor riure”, un original concurs online amb el qual els pares podran mostrar i compartir els millors riures dels seus nadons.

El concurs s’allotjarà al Facebook de Caprabo (www.facebook.com/caprabo), on els pares que desitgin participar podran pujar el vídeo del seu nadó, votar entre els vídeos d’altres pares i compartir aquells que considerin més divertits.

El concurs durarà quatre setmanes, concretament fins el diumenge 25 de març, data a partir de la qual Caprabo escollirà, entre els quatre vídeos més votats pels usuaris, el riure guanyador.

L’autor del vídeo serà premiat amb 300 euros al mes de compra gratuïta a Caprabo durant un any. Tant el somriure com el riure als nadons acostuma a aparèixer aviat i, tot i que en un principi intervenen en l’origen de les mateixes el sentit de la imitació (és per això que a les llars on els adults acostumen a riure més, els nadons aprenen a riure abans), en una etapa posterior apareixen ja de manera espontània i fins i tot de forma més habitual que en el cas dels adults.

De fet, un adult pot riure de mitjana entre 15 i 100 vegades al dia, mentre que un nen pot arribar a fer-ho fins a 300 cops.