Apassionats x Esparreguera

aEsparreguera.com
24/02/2012

Comparteix
aPASSIOnats

1.700 entrades a 10€ + menús i còctels “aPASSIOnats” + FIRAESTOCK + Fira d’ARTESANS + desfilada de MODA + Visites al 2n campanar més alt de Catalunya + Sarsuela)

=

La fórmula que reuneix 1 poble entorn a la seva cultura per dinamitzar el teixit comercial.

A partir del mes de març les entitats artesanals, culturals, econòmiques i socials treballaran plegades amb les regidories de Promoció Econòmica i Cultura i Festes per a desenvolupar una actuació mensual que posi de manifest La PASSIÓ que els seus vilatans senten per Esparreguera.

El passat 21 de febrer de 2012 a la sala principal de Can Pasqual en el marc de la presentació de la proposta d’actuacions de dinamització econòmica d’Esparreguera (DEM), la Regidoria de Promoció Econòmica va concentrar una representació de les entitats artesanals, culturals, econòmiques i socials per tal d’establir les bases per al desenvolupament d’un projecte de treball en xarxa. Amb l’objectiu d’incrementar el moviment al carrer i que aquest permeti als comerços de la vila augmentar la seva activitat econòmica tot pal·liant, tant com sigui possible els efectes de la crisi econòmica.

Totes les entitats van coincidir en el fet que el foment de la comunicació, l’aprofitament de recursos i el disseny acurat d’actuacions de valor afegit que Esparreguera pot oferir són vitals per a aconseguir bons resultats, així com buscar un tret diferencial que faci d’aquestes actuacions reclams d’afluència de gent.

La programació d’aquestes actuacions és mensual i la temàtica girarà entorn a la promoció d’actuacions que convidin els vilatans d’Esparreguera a gaudir-ne tot passejant pels seus carrers i places. S’està treballant el calendari d’aquestes actuacions i ja hi ha reunions de treball preparades per a tancar les actuacions dins el calendari anual.

El projecte “aPASSIOnats x Esparreguera” començarà el cap de setmana del 2 al 4 de març aprofitant les actuacions més consolidades al municipi: d’una banda l’espectacle de La Passió (l’assaig general nocturn gratuït del divendres 2 i la preestrena a 10€ del diumenge 4) i, de l’altra, la FIRASTOCK (posada a la venda d’articles de fi de temporada a preus més que assequibles, organitzada per la Unió de Botiguers).

El dissabte 3, durant tot el dia es desenvoluparan un seguit d’actuacions per a totes les edats i distribuïdes pels principals carrers i places de la vila: pujades al Campanar (el 2n més alt de Catalunya), una Fira d’artesans de l’alimentació ecològica i de pagès, del tèxtil de l’orfebreria, dansa, sarsuela, tallers d’arts plàstiques per a tothom, una desfilada de Moda d’home, adobat per un Menú “aPASSIOnat” ofert pels restaurants de la vila així com per un còctel, també “aPASSIOnat”, a preus assequibles per a qui en vulgui gaudir.

Per saber-ne més i participar d’aquest “aPASSIOnament” esparreguerí podeu consultar l’Agenda d’activitats del web www.esparreguera.cat.

Documents Adjunts