Gran èxit de participació en el Carnestoltes d’Esparreguera 2012

aEsparreguera.com
21/02/2012

Comparteix
Carnaval

Onze comparses, amb més de 350 persones, han participat en el 3r. Concurs de Comparses d’Esparreguera

El Carnaval va començar divendres a la tarda, amb un espectacle d’animació infantil organitzat per la Xarxa Espectacles a la plaça del Centre, que va quedar petita de tanta mainada que hi havia disfressada.

Dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, va començar la desfilada de les comparses participants en el 3r. Concurs de Comparses d’Esparreguera, que van poder lluir-se davant del Jurat, ubicat al balcó de l’Ateneu. Més de 350 persones formaven part d’aquestes 11 comparses, que van omplir les avingudes de Francesc Macià i Francesc Marimon de color i gresca. En arribar les comparses a la plaça de la Sardana es va donar inici a la Gran Rua de Carnaval, on més de 3.000 persones van desfilar pels carrers de la vila encapçalats pel Rei Carnestoltes. La Rua va finalitzar al pavelló municipal, on va tenir lloc el ball de Carnaval i el repartiment de premis del Concurs de Comparses per part de l’Il·lustríssim Senyor alcalde.

Des de la Regidoria de Cultura i Festes es fa una valoració molt positiva de la festa, ja que molts esparreguerins i esparreguerines van sortir als carrers i van mostrar l’alegria i la motivació dignes de la festa del Carnestoltes. El Jurat ho va tenir realment difícil, atesa la qualitat i la laboriositat de totes les comparses participants, que van en augment any rere any.

Font: Esparreguera.cat