Master Class a càrrec de la professora de cant Dolors Aldea

aEsparreguera.com
09/02/2012

Comparteix

El proper dissabte, 11 de febrer, l’Escola Municipal de Música i Dansa organitza una Master Class de Cant impartida per la reconeguda professora Dolors Aldea.

Aquesta Master Class està dirigida als alumnes de cant de l’escola, tot i que està oberta a qualsevol persona que hi vulgui assistir com a oient. Es realitzarà a l’Auditori “Josep Borràs” de 10 del matí a 2 del migdia. Per inscripcions cal dirigir-se a la Consergeria de l’escola.

 

Currículum de Dolors Aldea:

Neix a Tarragona. Estudia Cant i Piano al Conservatori del Liceu de Barcelona, on obté les màximes qualificacions, el premi Mercedes de Bonis i la medalla d'or final de carrera.
Continua els estudis al Mozarteum de Salzburg amb Liselotte Egger i Paul Shilhawsky, on es diploma Cum Laude. En aquesta ciutat austríaca guanya el concurs Mozart.
El seu repertori és molt extens i va des dels autors barrocs fins als contemporanis. La seva activitat artística és molt dilatada. Ha fet concerts amb orquestra, amb grups de cambra, i amb piano a Europa, Amèrica llatina i Japó.
Ha realitzat nombrosos enregistraments tant discogràfics com per radio i televisió a la ÖRF (Radio Nacional Austríaca), a la Ràdio Televisió Francesa, i a RNE, TV3 i TV2.
A Salzburg li va ser atorgada la medalla Bernhard Paumgartner “per la seva extraordinària interpretació de l'obra vocal mozartiana”.