“DIJOUS DE CONSUM” Espai radiofònic d’atenció i informació al consumidor

aEsparreguera.com
09/02/2012

Comparteix
Dijous consum

La Diputació de Barcelona juntament amb l’Emissora Municipal i l’àrea de Consum de la regidoria de Promoció Econòmica, endeguen un nou programa radiofònic d’atenció amb l’objectiu d’informar a la ciutadania en l’àmbit del consum

Ràdio Esparreguera, conjuntament amb la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Esparreguera i el Servei Tècnic de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona, en el marc de la Xarxa Local de Consum a la qual Esparreguera està adherida, reactiven l’àrea de consum amb l’emissió d’un espai radiofònic mensual.

Dijous, 9 / febrer / 2012, en horari de 10:00 a 12:30 hores

Una tècnica de la Diputació de Barcelona atendrà als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit de l’etiquetatge, garanties de productes, compra i lloguer d’habitatges, serveis bancaris, assegurances, compra-venda de vehicles, serveis post-venda, compres fora d’establiment, serveis turístics, etc.

Amb l’objectiu de que Esparreguera pugui aprofitar al màxim aquests servei, es convida a totes les persones que en aquest sentit volen ser escoltades a que participin directament al telèfon 93 777 1876. El tècnic de consum atendrà les consultes rebudes amb l’objectiu d’aconsellar en matèria de consum responsable i també d’informar la ciutadania dels seus drets i obligacions per tal de garantir els drets de les persones com a consumidors/res de béns, productes i serveis, així com dels serveis i eines públics que s’hi adrecen.
Les persones interessades en realitzar consultes poden trucar al telèfon de l’Emissora Municipal 93 7771876,. També poden consultar través del web www.esparreguera.cat les dates d’emissió i consultar a l’apartat Participació els programes emesos a “Ràdio a la Carta”.

Amb el suport tècnic de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona Xarxa de Municipis de Qualitat.