Koungbana Conde farà un concert solidari a Martorell

aEsparreguera.com
07/02/2012

Comparteix

KOUNGBANA CONDE & WOLOGUONDY

Concert solidari per la Fundació Okume Az a la Casa de Cultura de la Vila, de Martorell (C/Francesc Santacana,13)

Amb motiu del 7è Festival Internacional de Percussió de Catalunya el passat dissabte a L'Auditori de Barcelona vem tenir el plaer de tenir amb nosaltres al gran mestre de la percussió Koungbana Conde, portat directament del seu païs Guinea Conakry per actuar al festival.

Ara tenim l'oportunitat de comptar amb la seva presència a Martorell abans que torni al seu païs i és per això que hem organitzat aquest concert EL PROPER DIJOUS 9 DE FEBRER A LES 21 HORES A LA CASA DE CULTURA DE LA VILA DE MARTORELL.

Koungbana Condé, mestre i artista guineà transmissor de la música tradicional del seu país i director de l’Ensemble Nacional de Percussions de Guinea, s’uneix al grup de percussió i dansa maden Wologuondy. Junts recrearan els ritmes tradicionals malinke en la que serà una mostra de dansa i percussió que ens transportarà directament a les regions de Kouroussa, República de Guinea. Podrem veure instruments tradicionals d’aquesta regió de l’Àfrica com el dundún, el sangban, el kenkeni, el djembé, el krin o el ngoni.

Intèrprets:
Koungbana Condé, percussions
Drissa Diarra, percussions
Alberto Muñoz “Gordi”, percussions
Oscar Balao, percussions
José María Díaz “Tete”, percussions
Abigail Fuentes, dansa
Ana Belén Cabrero, dansa
Kany Kanté, veu

Preu: 5 € (a partir de les 20,30 h a la mateixa sala)