Tercera edició de la Volta a Montserrat en BTT "La Portals"

aEsparreguera.com
02/02/2012

Comparteix
La Portals

A la Sala d'Actes de l’Ajuntament d’ El Bruc, va tenir lloc ahir al mig dia la presentació oficial de la tercera edició de la Volta a Montserrat en BTT "La Portals", amb presencia del Secretari General de l’Esport, el Senyor Ivan Tibau, acompanyat per l’alcalde d’ El Bruc, el Senyor Carles Castro, el Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Senyor Xavier Aparicio, l'homenatjat Àngel Edo i el President del Club Esportiu LATACA Pepe Cuevas, entitat organitzadora.

Entre els nombrosos assistents, cal destacar la presencia de destacats excorredors que participaran en la propera edició com, Roberto Heras, Pepe Recio, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Francesc Sala o Israel Nuñez.

La Portals es una marxa no competitiva oberta a tothom, amb un límit de 1.500 participants i en aquesta tercera edició dedicarà homenatge al que fora gran sprinter català Àngel Edo, guanyador del Gran Premi de Portugal, Gran Premi de Llodio, etapes al Giro d'Italia, a les Voltes a Portugal, Algarbe, Chile, Andalusia, Setmana Catalana, Aragó, Murcia, Alentejo, Agostinho, Castella i Lleó, etc.

La Portals que te un acord de col•laboració amb La Marató de TV3, es celebrarà el dia 15 d’abril, tindrà un recorregut de 57 quilòmetres i donarà la volta a la muntanya de Montserrat, passant pels quatre portals d’entrada, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat. L' inici i final serà a la pista coberta de Collbató. El període d’inscripcions ha quedat obert a la web www.laportals.cat.

De cara a la present edició, s’ha previst la presència d’importants figures del ciclisme. Cal recordar que en les edicions anteriors van participar noms tan destacats com Marino Lejarreta, Perico Delgado, Israel Nuñez, Melcior Mauri, Pepe Recio, el mateix Àngel Edo, Josep Lluís Laguía, el Campió del Mon de Super Bikes Carles Checa entre molts altres. Tota la informació es podrà seguir a Twitter a @laportals.
 

MÉS IMATGES

La Portals