El Palau de la Musica Catalana ha acollit l’acte de lliurament dels Ajuts Universitaris de l’Obra Social de CatalunyaCaixa per al curs 2011-2012

aEsparreguera.com
31/01/2012

Comparteix

El Palau de la Musica Catalana ha acollit de nou aquest dissabte al matí l’acte de lliurament dels Ajuts Universitaris de l’Obra Social de CatalunyaCaixa per al curs 2011-2012.

En total han estat 503 estudiants que s’inicien a la universitat, seleccionats en funció del seu rendiment acadèmic, els que han rebut la beca de l’Obra Social de CatalunyaCaixa. Els 15 que han aconseguit millor qualificació, en representació de tots els seus companys, han pujat a l’escenari a recollir el seu ajut.

La nota més alta ha estat del 9,88 que l’ha obtingut Sandra Orozco, que estudia enginyeria de tecnologies industrials a l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona (UPC), seguida del Marcos Plana, amb un 9,80, que estudia Biotecnologia a la Universitat de Barcelona. L’import de cada ajut és de 1.000 euros. S’han rebut un total de 1.538 sol•licituds, i les beques han estat atorgades a 503 alumnes de diverses comarques i poblacions d’arreu de Catalunya, en concret 24 són del Baix Llobregat. El pressupost total dels Ajuts Universitaris per a aquesta edició és d’uns 503.000 euros.

Complint un dels seus objectius prioritàries com és donar suport als que comencen, l’Obra Social de CatalunyaCaixa ha concedit de nou enguany i per quinzena vegada els Ajuts Universitaris. Es tracta d’una iniciativa singular, ja que és un programa específic de suport econòmic als estudiants que inicien la seva trajectòria universitària.

L’acte va estar presidit pel Conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas-Colell. També hi van estar presents el president de CatalunyaCaixa, Manel Rosell, la directora general de l’Obra Social de CatalunyaCaixa Marta Lacambra, i el Dr. Bonaventura Clotet, responsable de la Unitat de VIH i director de l’Institut d’Investigació de Sida IrsiCaixa a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona, així com representants de totes les universitats catalanes.