Presentació de la 3ª edició de la volta a Montserrat en bit

aEsparreguera.com
30/01/2012

Comparteix

El proper 1 de febrer a les 12:30 hores es presentarà a l’Ajuntament d’El Bruc (Carrer Bruc del Mig, 55), la tercera edició de la Volta a Montserrat en BTT "La Portals".

El Secretari General de l’Esport, el Senyor Ivan Tibau, serà present a l’acte de Presentació acompanyat de l’alcalde d’El Bruc, el Senyor Carles Castro, el Gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat, el Senyor Xavier Aparicio, l’homenatjat Àngel Edo i el President del Club Esportiu LATACA Pepe Cuevas.

Continuant amb la tònica iniciada en la primera edició, dedicada a l'exciclista Català Josep Lluís Laguía i a Melcior Mauri en la segona, enguany l'homenatjat és Àngel Edo, un altre excampió català amb un palmarès realment impressionant: 58 victòries, entre les quals hi figuren dues etapes al Giro d’Italia, tres etapes a la Setmana Catalana de Ciclisme, etc.

De cara a la present edició, s’ha previst la presència d’importants figures del ciclisme. Cal recordar que en les edicions anteriors van participar noms tan destacats com Marino Lejarreta, Perico Delgado, Israel Nuñez, Melcior Mauri, Pepe Recio, el mateix Àngel Edo, Josep Lluís Laguía, el Campió del Mon de Super Bikes Carles Checa entre molts altres.

El període d’inscripcions s’obrirà el mateix dia 1 de febrer una vegada presentada La Portals, estarà limitada a 1.500 participants i es preveu que en molts pocs dies s’exhaureixin, donat que l’any passat es varen tancar en escassament 15 dies. Les inscripcions es gestionaran al web www.laportals.cat i tota la informació es podrà seguir a Twitter a @laportals

Font: La Portals