La coalició d´ICV-EUiA del Baix Llobregat denuncia que els pressupostos de la Generalitat de Catalunya

aEsparreguera.com
25/01/2012

Comparteix

La coalició d´ICV-EUiA del Baix Llobregat denuncia que els pressupostos de la Generalitat de Catalunya presentats al Parlament pel govern de CiU són regressius i penalitzadors pel Baix Llobregat.

Pels ecosocialistes la comarca necessita la inversió pública i l’esforç de les administracions oferint serveis públics de qualitat per fer front a les creixents necessitats que la crisi econòmica està generant en un important nombre de famílies baixllobregatines.

Segons la coalició, els pressupostos d’Artur Mas no serveixen per reactivar l'economia ni crear ocupació, no faciliten el crèdit a les empreses de la nostra comarca i insisteix a retallar serveis públics bàsics com l´atenció sanitària, l'educació o l'atenció a les persones en situació de dependència.

El govern de CiU redueix la inversió del govern de la Generalitat al Baix Llobregat en un 14,8% respecte el 2011 i un 59,9% respecte el 2010.

La despesa per habitant passa de 398 € el 2010 a 165€ el 2012. ICV-EUiA ha presentat esmenes al pressupost demanant l’increment de les inversions en infrastructures, equipaments i serveis per la nostra comarca.

Per Martorell reclamen la construcció de nous instituts, la construcció del nou Hospital i la restauració de la llera i espai fluvial del riu Anoia a Martorell.