Trànsit prova la velocitat variable en el tram entre Martorell i la Diagonal de Barcelona

aEsparreguera.com
23/01/2012

Comparteix

El Servei Català de Trànsit (SCT) prova, a partir d’avui, el sistema de velocitat variable a l'AP-7/AP-2/B-23 en el tram Martorell - Molins de Rei - Diagonal en ambdós sentits de la circulació, abans de posar-lo en funcionament en aquest accés a la capital catalana.

Així doncs, per poder iniciar la gestió de la velocitat variable en aquest tram amb les comprovacions tècniques i de funcionament pertinents, l'SCT provarà el sistema des d’avui dilluns 23 a divendres 27 de gener, cada dia en la franja horària de les 06.00 a les 22.00 h.

Aquest fet suposarà que durant aquests dies i hores es publicaran límits de velocitat que aniran variant en els panells lluminosos disposats a la via. D'altra banda, en aquest període en els panells de missatgeria variable de l'AP-7/AP-2/B-23 s'anunciarà i avisarà els conductors que el sistema de velocitat variable està en proves. Al llarg d'aquests dies el procés sancionador en aquesta via no variarà.

L'equipament de velocitat variable de l'AP-7/AP-2/B-23 és com el ja existent a l'autovia de Castelldefels (C-31) i a l'autopista del Garraf (C-32) i permetrà modular la velocitat d'aquesta via a la baixa en funció de diversos paràmetres com la congestió, les incidències viàries, les inclemències meteorològiques o les condicions mediambientals.

Font: La Vanguardia