Salvador Esteve, president de la Diputació de Barcelona i alcalde de Martorell ha participat aquest matí al Fòrum Empresarial del Llobregat

aEsparreguera.com
20/01/2012

Comparteix

Esteve ha exposat als empresaris i directius del Fòrum Empresarial del Llobregat la seva visió sobre la situació econòmica actual des del punt de vista empresarial.

Des del seu càrrec de President de la Diputació de Barcelona ha tractat sobre els ajuts als Ajuntaments i el redimensionament de la Diputació. Com a Alcalde de Martorell ha parlat sobre la història empresarial de la ciutat, el present de les empreses a la ciutat i el futur estratègic envers l’activitat econòmica de Martorell.

El Fòrum Empresarial del Llobregat és una iniciativa promoguda per l’Associació Empresarial de l’Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), amb la implicació d’institucions, entitats i empreses emblemàtiques, per donar resposta a la vocació de lideratge i innovació dels empresaris i alts directius vinculats al territori i ser un marc estable de trobada, de coneixement, de relació i d’opinió, en favor de la dinàmica econòmica, social i cultural de la zona del Llobregat i de Catalunya.

 Font: Ràdio de Martorell