Paca Fosalba, investida primera alcaldessa d'Esparreguera

aEsparreguera.com
18/06/2007

Comparteix

La nova alcaldessa ha encoratjat la resta de formacions polítiques “a fer de la Governabilitat un deure comú de tots plegats”.

Paca Fosalba ja és, oficialment, la primera alcaldessa d’Esparreguera. La cap de llista del PSC ha estat investida en el Ple Extraordinari que es va celebrar el passat dissabte al a l’Ajuntament, al ser la Cap de llista de la candidatura més votada. En un emotiu discurs d’investidura, l’alcaldessa ha anticipat “el tema prioritari” que marcarà la propera legislatura: “Garantir i incrementar la qualitat de vida dels nostres convilatans”.

Fosalba ha destacat “la honestedat i la responsabilitat” dels vuit regidors socialistes que formaran part de l’equip de govern, i ha assenyalat que l’acció del consistori serà “seriosa, equitativa i redistributiva”. Per aquest motiu, l’alcaldessa ha demanat “la confiança dels esparreguerins”, al mateix temps que ha assegurat que el nou Ajuntament “serà respectuós amb l’obra de l'anterior consistori”. Davant d’un auditori que omplia de gom a gom la Casa de la Vila, Fosalba ha tancat la seva intervenció encoratjant la resta de formacions polítiques “a fer de la Governabilitat un deure comú de tots plegats”.

L’alcaldessa, que ha apel·lat a la memòria de Clara Campoamor, també ha agraït “el importantíssim pas endavant” que han realitzat els esparreguerins “en favor de la igualtat d’oportunitats”.

Font: PSC