El PSC es proposa governar en minoria

aEsparreguera.com
13/06/2007

Comparteix
Després de les converses amb tots els partits i de calibrar les possibilitats de conformar una majoria governamental, el nou grup municipal i l’executiva del PSC d’Esparreguera proposaran en la seva propera assemblea extraordinària la constitució d’un govern en minoria a l’Ajuntament. Una opció de govern que, segons la força més votada en les darreres eleccions municipals, garantirà que cada regidor del consistori disposi de la representació real que li ha atorgat l’electorat a les urnes.

 

El PSC considera que aquest és un gest de respecte a tots els electors i a la resta de formacions polítiques d’Esparreguera, ja que obligarà el Grup Socialista a pactar la totalitat dels temes de la propera legislatura. Precisament per aquest motiu, el partit encapçalat per Paca Fosalba advoca per la normalitat democràtica a l’hora de constituir el nou Ajuntament. La reunió extraordinària del PSC d’Esparreguera es celebrarà dijous a la tarda. I és prevista una important assistència de militants.

 

Després de dos nomenaments de quatre anys de durada cadascun, la Comissió Executiva Local del PSC acaba aquest estiu el seu mandat. El Primer Secretari del Partit dels Socialistes d’Esparreguera, Xavier Mas, ha anunciat que a la tardor s’iniciarà el procés de renovació d’aquesta Comissió Executiva i que no es presentarà a la propera reelecció.