Comunicat oficial PSC Esparreguera

aEsparreguera.com
23/05/2007

Comparteix

El PSC torna a desmentir un pacte amb l’Entesa i demana el recolzament de tots els ciutadans decebuts amb l’actual equip de govern

 

El PSC d’Esparreguera torna a desmentir un pacte previ amb l’Entesa, i encoratja novament la ciutadania a utilitzar el vot útil en les pròximes eleccions municipals.

 

El partit dels socialistes respon així a les declaracions efectuades per l’alcaldable d’Esquerra Republicana. I recorda que el grup liderat per Josep Rovira forma part de l’equip de govern perquè s’ha aliat durant dues legislatures consecutives amb l’actual Ajuntament, encapçalat per Entesa.

 

La candidatura de Paca Fosalba vol deixar clar que el PSC ha demostrat una gran lleialtat institucional en els grans temes d’interès general assolits durant la darrera legislatura. Una lleialtat que els socialistes han dut a terme tot i el rebuig que van percebre de la resta de formacions polítiques a l’hora de constituir el passat govern.

 

Gràcies a tots aquests motius, el PSC té absoluta llibertat a l’hora de configurar possibles pactes postelectorals. Uns pactes que, de produir-se finalment, només es regiran pels resultats assolits per cada formació aquest diumenge i per l’aspecte programàtic dels diferents partits d’Esparreguera.

 

Tal i com assenyalen els darrers sondejos que s’han publicat a la comarca, tot sembla indicar que la propera legislatura hagi d’estar formada per un govern de coalició. Per aquest motiu, i si el PSC obté finalment la responsabilitat a l’alcaldia, el grup socialista comptarà amb altres formacions per governar, tal i com ha fet sempre.

 

Per tot això, el PSC d’Esparreguera demana el recolzament de tots aquells convilatans disconformes o decebuts amb l’actual Govern. I assegura que la candidatura encapçalada per Paca Fosalba és l’única alternativa real i sòlida a l’hora de fer possible un canvi a l’Ajuntament.